top of page

Welke dienst heb jij nodig

BaLaPc biedt diensten aan gericht op de nieuwe aanschaf, het inrichten en het optimaliseren van computers voor particulieren als ook voor het bedrijfsleven. Vanaf het adviseren tot en met het compleet opleveren van de systemen, als ook de support tijdens het gebruik.

Onderhoud en Reparaties

Wanneer een systeem traag begint te worden of het in zijn geheel begeeft kunnen wij dit vaak oplossen doormiddel van software of hardwarematige aanpassingen.

Wij houden u altijd op de hoogte over de kosten.

"No cure, No pay"

Verkoop

BaLaPc verkoopt bijna alles op het gebied van ICT, maar wij specialiseren ons vooral op de verkoop van Notebooks,

Computers, Netwerkapparatuur en de toebehoren daarvan
(bijv. printers, toetsenborden, muizen, schermen etc.)

Data Recovery

Wanneer u bestanden bent verloren door een defect systeem of doordat de software is vastgelopen, kunnen wij nog vaak de bestanden redden.

Tevens kunnen wij bij een
herinstallatie een back-up maken
van uw gegevens.

"No cure No pay"

Finetuning

Finetuning is een uniek concept van BaLaPc. Doormiddel van een proces wordt het systeem gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij ingericht, daarbij wordt het systeem tot 40% sneller dan op zijn fabrieksinstellingen.

Netwerken

Het maken, aanpassen en onderhouden van netwerken zowel bekabeld als draadloos valt ook onder ons vakgebied. Wij zorgen  altijd voor een goede verbinding, en werken alles netjes weg.

Hardware en Software

Hardware speelt een belangrijke rol op het gebied van ICT, de meest verkochte hardware heeft een levensduur van circa 3 jaar.

Doordat wij alleen maar
specifieke modellen van A-merken verkopen streven wij er naar om deze levensduur te verlengen
tot wel 10 jaar.

bottom of page